Jdi na obsah Jdi na menu

Kdo jsme?

Jsme skupina neambiciózních příznivců rádia 2m/0,7m/pmr/cb a dalších pásem v regiónu JN 99 - ČESKÝ TĚŠÍN - POLSKÝ TĚŠÍN - TŘINEC - JABLUNKOVSKO - v ČR.

 

Naše vyvolávající kanály jsou:  na CB  f: 27.375 Mhz - k 37.

 


 

 Vítejte na stránkách ne-i-závislých přátel rádiových vln regiónu Třince, Těšínska a okolí

 
Vítáme Vás na stránkách CB37. Nyní s příchodem informačních technologií, internetu a nového roku 2007 - 2011 můžeme i My nezávislí rádioví přátele z regiónů - Český Těšín JN99HR, Třince a dalších, zahájit paralelní informační centrum pro všechny účastníky a posluchače večerních diskuzí na rádiu CB 37 Frk: 27,375 MHz, 28-29 MHz, 2m a 70cm.
 
Stránky jsou koncipovány víceméně obsahově, tedy vystihující důležité témata diskutována na k.37. Formální aspekty kolem radiostanic, typu co to je PSV a jak jej nastavit, zde nemají opodstatnění, neboť takovýchto informačních stránek je již dostatek.

 

Tyto stránky jsou určeny pro posluchače CB rádia a dalších (2 - 0,7m a PMR) občanských a radioamatérských pásem v regionu JN 99, začínaje Českým Těšínem - Třinec - po Jablunkov. Publikovány jsou zde hlavně události a fotografie ze srazů a dalších setkání - viz dole.